26 Ağustos 2017 Cumartesi

şenol hoca'nın beşiktaş'ı değil! : bjk - bursa : 2-1

enteresan bir şekilde konya süper kupa maçından beri 4 maçtır takım sanki el freni çekik gibi çok ağır oynuyor. sezon başı hazırlıksızlığı mı yoksa şenol hoca bilerek mi gaza basmıyor emin değilim.

emin olduğum bu beşiktaş şenol hoca'nın beşiktaş'ı değil!

maç berabere iken; del bosque'nin beşiktaşı gibi çok yavaştı takım. top bir kanattan ötekine dönerken adeta mevsimler geçiyordu. şenol hoca'ın o hep istediği çabuk top çevirmeyi, hızlı oynamayı bir türlü başaramadı.

2.yarı önde iken de bu kez samet aybaba'nın yahut biliç'in beşiktaş'ı gibiydi. rakibin gol atmasını bekledi adeta. buna karşılık etkili bir kontra da bulamadı.
bu arada kontra demişken hiç bir büyük takım yahut şampiyonluğa oynayan takım 1-0 önde iken 1'e 4 kontraatak ve sonucunda gol yemez.

takım querasma'nın ortalarına ve talisca'nın şutlarına bakıyor.
rakipler artık tedbiri rahatlıkla alıyorlar. dolayısı ile yeni bir şeyler denemek lazım. dolayısı ile ilk seneki çeşitliliğine acilen dönmesi lazım. bunun için de sosa benzeri bir orta saha gerekir.

bugüne kadar ben de vida'cıydım. ama 4 maçtır gözüken beşiktaş'ın vida'ya değil sosa'ya ihtiyacı olduğu. sosa gelirse oğuzhan'ı da etkili kılacaktır. sadece q7'nin ortalarına talisca'nın frikiklerine bakmayacak. ha' sosa gelirse frikiklerin başında bu kez 3 kişi göreceğiz. belki q7 gelmez!

maçın genelinde aklımızda kalanlar ;

atiba         : şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler diyor.

talisca       : cepten (geçen seneki gollerinden) yiyor.

orta saha : bana bir sosa lazım diye bağırıyor.

mete kalkavan : kendisine beşiktaş'ı kolluyor dedirtmemek için gözünün önündeki kırmızı kartı veremedi/vermedi. (sarı kartlı mikel'in talisca'ya hareketi.)




Hiç yorum yok: